Surfvlaggen - Surfbeam's

De eventvlag

Onze surfvlaggen en surfbeam's worden standaard geleverd op masthoogte 220, 290, 360 of 480 cm.
Een set bestaat uit een vlag, mast en betonnen voet. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, uitvoeringen en bijhorende prijscategorieën.
Onze beste kwaliteit bestaat uit een surfvlag, -beam met mast en een betonnen voet voor buiten (290 - 360 - 480cm). Deze surfmast (dikke zware uitvoering Ø36) wordt in huis gefabriceerd. Indien nodig zijn er tevens reserveonderdelen van beschikbaar. Uitermate stevig en veelvuldige te gebruiken. Zo is deze ideaal om permanent outdoor te plaatsen. Hij is beschikbaar als deelbare mast en zo een ultra mobiele oplossing of uit 1 mastbuis en flexibel bovenaan voor nog extra stevigheid. Onderaan de vlag is tevens een flexi voorzien, uw vlag blijft ook onderaan makkelijker open hangen en ze heeft een langere levensduur.
De betonnen voet voor voet met draaistuk buiten kan gekanteld worden om zonder hem op te tillen, hem op de juiste plaats te rollen. De voetbuis waar de mast inschuift is voorzien van een draaistuk, de mast kan zo gemakkelijk met de wind mee draaien.
Naargelang de toepassing wordt de zwaarte van de voet aangepast.
Nu met nieuwe, verbeterde betonvoeten!

De verschillende onderdelen zijn ook apart verkrijgbaar.
Ook voor uw bestaande masten kunnen wij de juiste vlag leveren.

Door de in-huis fabricatie van deze surfmasten en -beam's kunnen we u aangepaste afmetingen op maat leveren.

Dit type vlaggen zijn ook gekend als beachvlag of beachflags.

Vraag een vrijblijvende offerte
Social media buttons Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op instagragam Chat met ons via whatsapp

Foto galerij


Mocht u problemen ondervinden met deze gallerij, vernieuw dan uw pagina (F5) en open de foto in een nieuw tabblad of pagina (rechtse muisklik en koppeling openen in een...)